NIEUWS

Vrijdag 27 september heeft wethouder Floor Bal onder grote belangstelling twee nieuwe tentoonstellingen geopend: ‘Wederopbouw Velsen’ en ‘ZO BLAUW door Hans van der Wiele’.
Na het welkom door Cor Oudendijk, voorzitter van het museum, en een klinkend woord van Floor Bal, spraken ook Gabriel Verheggen van het ABC Architectuur Centrum Haarlem en Hans van der Wiele.
Daarna opende Floor Bal door het luiden van de scheepsbel officieel de tentoonstellingen.
Op de groepsfoto vanaf links: Floor Bal, Gabriel Verheggen, Marcel Mulder (samensteller van het boekje Monumenten van IJmuiden), Willemina Oostenrijk, curator van het museum, Cor Oudendijk en Hans van der Wiele.

De foto’s zijn gemaakt door Ko van Leeuwen.

______________________________________________________________________________________

EERDERE NIEUWSBERICHTEN