OPENINGSTIJDEN
Woensdag-, vrijdag-, zaterdag- en zondagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur.

In juli en augustus van woensdag tot en met zondag van 13.00 tot 17.00 uur. In de overige schoolvakanties noord van dinsdag- tot en met zondagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur.

EXTRA OPEN
Op 2e paasdag en 2e pinksterdag.

GESLOTEN
Op 1e paasdag, 1e pinksterdag, beide kerstdagen, nieuwjaarsdag en Koningsdag.

TOEGANGSPRIJZEN
Volwassenen € 9,-, jongeren 4 t/m 18 jaar €4,-, vanaf 65 jaar €7,-. Houders van de Museumkaart hebben gratis toegang.
De Museumkaart kan in het museum worden aangeschaft of via deze link. Prijs voor een kaart voor volwassenen €75,- en voor jongeren €39,-.

Bij de toegangsprijs inbegrepen:
– speurtochten
– luistertour en audioverhalen, te beluisteren met uw eigen smartphone en koptelefoon of oortjes.

RONDLEIDINGEN
In de agenda links staan de data voor individuele rondleidingen vermeld. Informatie over een rondleiding voor een groep of andere datum staat hier.

MUSEUMCAFÉ
Tijdens de openingstijden is het gezellige museumcafé open voor koffie/thee, drankje met of zonder alcohol, soep, koek of tosti. Ook buiten de openingstijden van het museum kunnen groepen altijd afspreken voor een rondleiding of bijeenkomst en is het museumcafé beschikbaar voor koffie/thee met gebak een drankje met een hapje of maaltijd verzorgd door een cateraar. Informeer naar de mogelijkheden bij het museumkantoor (0255-538007) op maandag, dinsdag en donderdag van 9.30 – 14.00 uur.

GROEPEN
Op afspraak zijn er voor scholen en groepen speciale tarieven, arrangementen en rondleidingen mogelijk. Ook buiten de normale openingstijden. Buiten de openingstijden is een (betaalde) rondleider noodzakelijk. Bel met het museumkantoor (0255-538007) op maandag, dinsdag en donderdag van 9.30 – 14.00 uur of vraag op deze pagina een groepsrondleiding aan.

Het museum is rolstoeltoegankelijk en beschikt over een lift. Een eenvoudige rolstoel of rollator is beschikbaar en kunt u telefonisch reserveren op: 0255-538007. In het museum worden alleen hulphonden toegelaten.

Maritieme Fotoruilbeurs – Ruilbeurs van foto’s van iedere tak van de scheepvaart.
Iedere eerste zaterdag van de maand is er een ruilbeurs, behalve de maanden juli en augustus.
Plaats: Museumcafé. Entree voor de ruilbeurs: Euro 2,00. Aanvang 13.30 uur, einde 15.30 uur.

GESCHIEDENIS

VEELGESTELDE VRAGEN

ALGEMENE BEZOEKERSVOORWAARDEN