Graag willen wij ook uw reactie op ons museum of website in ons gastenboek plaatsen. Onderaan deze pagina kunt u een reactie typen.

4 dacht op & ldquo; Gastenboek & rdquo;

 1. Hello,
  As a Young boy I attended the Visserij school in 1957 and received my diploma and went to sea as a deck boy. Received my seatime and went to the zeevaart school, did all my ranks and received my diploma Kapitein Grote Handelsvaart in 1968.
  Sailed with Dutch Companies later became Harbour Pilot in Curacao.
  Emigrated to the USA in 1980, had several jobs in the Maritime industries, last 25 years as a Lichtering Master (Ship to Ship) in Gulf of Mexico. Retired a few years ago.

 2. Zondag 17 maart een heel inspirerende lezing met dia’s van solozeiler Henk de Velde. Wat een verteller en wat een vriendelijke en professionele ontvangst.

 3. We kwamen aan, van buiten zag het er mooi uit. We gingen eerst even eten en spelen in de boten die buiten stonden. In het museum werden we in twee groepen opgedeeld en deden we een speurtocht. Je moest in elke ruimte waar je in kwam drie foto’s zoeken. We hadden super leuke en aardige gidsen die vragen beantwoordden en wat uilegden over de dingen die in het museum stonden. Na een super leuke dag gingen we met de bus en de trein weer terug naar Zandvoort. Liefs Puck en Alicja

 4. Ook nog steeds IJmuiden in het klein?
  Mijn grootvader was één van de bouwers. Ook stond er eens een scheepsmodel in een glazen vitrine. De ‘Batu’ van de SMN. Ik ben in het bezit van een voormalige roeisloep er van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *