JUBILEUM FEESTKALENDER

Het gehele jaar 2019 vier het museum het jubileum met speciale activiteiten. Op de speciale feestkalender staan alle (voorlopige) gegevens.

De tentoonstelling ‘Opstand in IJmuiden’, nu te zien, toont de geweldige inzet van de vrijwilligers van het eerste uur. ‘Museumschatten’, te zien vanaf 2 maart, toont de favoriete museumstukken van de huidige vrijwilligers.

Iedere bezoeker die in 1994 geboren is krijgt het gehele jaar gratis entree.

Iedere 1e woensdag van de maand is er een gratis rondleiding (na betaling van entree) met een speciaal thema.

Alle bezoekers kunnen middels een prijsvraag iedere maand kans maken op prachtige prijzen.

Voorzitter van het museum, Cor Oudendijk, zal twee (avond)lezingen geven over spectaculaire bergingen en solozeiler Henk de Velde komt vertellen over zijn bijzondere reizen. Ook is iedereen welkom op een "maritieme" taxatiemiddag i.s.m. veilinghuis De Eland.