Loodsenzaal officieel heropend

In de afgelopen weken is er door de vrijwilligers van het Zee- en Havenmuseum hard gewerkt om de expositiezaal ‘Loodsen en Veiligheid op Zee’ te vernieuwen en opnieuw in te richten.

Deze zaal toont het belangrijke werk van het Loodswezen, de Vletterlieden en de KNRM.

Met een nieuwe vloer, nieuwe verlichting en nieuwe informatie panelen en luisterpunten, heeft deze voorheen wat ‘donkere’ zaal een prachtige facelift gekregen.

Afgelopen vrijdag 19 oktober werd de zaal officieel geopend door (vanaf rechts) Cees Prins (KNRM), Mark Emmelot (Vletterlieden), Monique Plug (Loodswezen ) en Cor Oudendijk (voorzitter museum).

Bezoekers zijn van harte welkom om het resultaat achter de gordijnen te komen bekijken.