Boek over de IJmuider Vissersvloot door Piet Schol - exclusief te koop via het museum

IJmuidenaar Piet Schol heeft de afgelopen 5 jaar gewerkt aan een schitterend naslagwerk over de IJmuider vissersvloot na 1945. ‘Eens een vloot van betekenis, waar bijna niets van over is’.

In het boek prachtige tekeningen van zijn hand van ieder schip van deze ooit zo illustere vloot en ook heel veel wetenswaardigheden.
Het eerste exemplaar is op vrijdag 24 augustus door Piet Schol aangeboden aan de voorzitter van het museum, Cor Oudendijk.

Het boek is exclusief te koop in het museum.
Doordat het boek in kleine oplagen wordt gedrukt, kan het gebeuren dat het is uitverkocht. U kunt dan inschrijven voor de volgende druk.

De prijs van het boek bedraagt euro 17,50.

U kunt het boek ook telefonisch bestellen (tel. 0255-538 007) en laten verzenden. Inclusief verzenden bedraagt de prijs euro 25,00.