Kom luisteren in het museum

Bezoekers van het Zee- en havenmuseum kunnen met hun eigen smartphone of tablet en oordopjes of koptelefoon 14 korte verhalen beluisteren bij bijzondere objecten. Alle verhalen zijn (ook thuis) te beluisteren via de app van izi.Travel.

Bijvoorbeeld in de Sleepvaartzaal het verhaal van de duiker (zie foto) en in de Historische Zaal het verhaal van Alida en het schip De Rembrandt. Ook in de IJmuiderzaal, de Visserijzaal, op de Brug, bij Scheveningen Radio en de Zeilmakerij zijn ‘luister’ punten. In de tentoonstelling ‘100 jaar staaltransport in de IJmond’ vertelt de 92jarige heer Vosse over zijn werk als rangeerder. Alle verhalen zijn te beluisteren via de app van izi.Travel. Deze app kunt u thuis al downloaden. Of scan de QR-codes in het museum. Uiteraard kunt u nog steeds een groepsrondleiding met een ervaren gids afspreken (ook buiten de bezoekuren).

(foto Peter Herweijer)