Benefietvoorstelling ‘Ze heet Hana’

Benefietvoorstelling ‘Ze heet Hana’ ten bate van Vluchtelingenwerk Nederland voor de opvang van gevluchte Oekraïners.

In het weekend van 18, 19 en 20 maart wordt ten bate van Vluchtelingenwerk Nederland op diverse plekken in de IJmond een benefietvoorstelling georganiseerd.

Deze indringende muzikale vertelvoorstelling ‘Ze heet Hana’ wordt gebracht door de Santpoortse verhalenverteller Piet Paree en de Castricumse muzikant/zanger en liedschrijver Frank Edam.

In deze voorstelling komt een vluchtverhaal van nu op dramatische wijze samen met een vluchtverhaal uit de Tweede Wereldoorlog.

De toegang tot deze voorstelling van een uur is gratis. Na afloop gaat de hoed rond om het broodnodige geld bijeen te brengen voor de opvang van vluchtelingen.

De voorstellingen zijn vrijdagavond 18 maart om 20.00 uur in het IJmuider Zee en Havenmuseum, Havenkade 55 in IJmuiden, zaterdagavond 19 maart om 20.00 uur in De zaal van de Vrijburcht, Vrijburglaan 2 in Heemskerk en zondagmiddag 20 maart om 15.00 uur in Dorpshuis De Zwaan, Middelweg 5 in Uitgeest.

De zalen, die hiervoor gratis ter beschikking zijn gesteld, zijn open vanaf 30 minuten voor aanvang.

Op 1 mei staat de voorstelling gepland ’s morgens in de Dorpskerk in Wijk aan Zee en ‘s middags in het Mosterdzaadje in Santpoort Noord.

Voor meer info over de voorstelling, zie www.pietparee.nl
Vol is vol, daarom reserveren aanbevolen bij Pjm.paree@quicknet.nl