OPROEP - Verhalen over '100 jaar staaltransport in de IJmond'

Voor de nieuwe tentoonstelling ‘100 jaar staaltransport in de IJmond’ (te zien vanaf zaterdag 24 februari) is het museum op zoek naar mensen met verhalen over de logistiek van het staalbedrijf.

De aanvoer van grondstoffen en de afvoer van materialen van en naar verre oorden vereist een geweldige organisatie. Van planning op kantoor tot afhandeling in de havens. Iedere schakel telt.

Heeft u in deze sector gewerkt of bent u nog werkzaam bij Tata Steel en heeft u een bijzonder verhaal, of wilt u graag iets vertellen over uw werkzaamheden, dan kunt u zich melden bij het museum.

Het is de bedoeling dat een aantal verhalen wordt opgenomen zodat bezoekers van de tentoonstelling dit kunnen beluisteren.

Aanmelden kan via email: info@zeehavenmuseum.nl of tel. 0255-538007. Laat uw gegevens achter en wij bellen u terug.